19.12.2009 г., 22:58 ч.

Снежни чувства 

  Поезия » Любовна
394 0 1

Снегът е бял, бързичко е навалял.
Моята усмивка бяла можеш да намериш по снега.
Снегът е бял и бързичко е навалял.
Красив и нежен като детска душа,
подарил красота на света.
Снегът е бял и бързичко е навалял.
Моите блещукащи очи в него ще откриеш ти.
Снегът е нежна сила, красота и чистота,
така необходима на човешката душа.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??