10.01.2009 г., 14:19 ч.

Снимка 

  Поезия » Еротична
830 0 8

Като картичка-картинка
е красива тази снимка!
Тук, на цветната полянка,
снимах Жени, с Дешка, с Янка.

- Колко струва тази снимка?

- Само двадесет стотинки!

Но за Янка определям
допълнителна цена:
две целувки по страните,
две целувки по очите,
и по устните - една!

И за Жени определям
допълнителна цена:
две целувки по страните,
две целувки - по очите,
две целувки - по гърдите,
и по устните - една!

А за Дешка определям
допълнителна цена:
две целувки по страните,
две целувки - по очите,
две целувки - по гърдите,
и по устните - една!
И по пъпчето една!
И под пъпчето - една!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??