14.12.2008 г., 5:39 ч.

Сняг 

  Поезия » Бели стихове
2165 0 1

Сняг

По Коледа дали стават чудеса?

Дали ангелите слизат от тез сини небеса?

Дали мечтите стават реалност,

или всички тези въпроси са една баналност?

Дядо Коледа, ти дали съществуваш

и дали с подаръче ще ме добруваш?

Аз само него искам за подарък,

да ме заслепи с блясъка си ярък.

Да почувствам неговите устни нежни,

да погаля бузките му белоснежни.

Искам само с Снежко да играя

и с приказките си да го омая.

Чакам белия си гост,

пред прозореца на пост.

Ето, Коледа е вече,

Виж, сняг вали навън, човече!!!

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??