27.12.2016 г., 14:54 ч.

Сняг 

  Поезия » Любовна
441 0 4

СНЯГ

 

Топлят снежинките дните ни:

една,

две

три...

И в коледното броене

забравям за теб.

Забравяш за мене.

Светът е голям.

Светът е вълшебен.

Не е снежно топене.

Последни

снежинки

за сбогом.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??