Dec 27, 2016, 2:54 PM

Сняг 

  Poetry » Love
452 0 4

СНЯГ

 

Топлят снежинките дните ни:

една,

две

три...

И в коледното броене

забравям за теб.

Забравяш за мене.

Светът е голям.

Светът е вълшебен.

Не е снежно топене.

Последни

снежинки

за сбогом.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??