7.04.2011 г., 20:50 ч.

Сокол в "законова" държава 

  Поезия » Пародии
530 0 1

          СОКОЛ В "ЗАКОНОВА" ДЪРЖАВА.

 

         Смирено правя

                            пред Законите

                                              дълбок поклон!

        Че са рехави и проходими

                            и през тах минава

                                                      даже  слон!

        Прекланям се

                      и на Съдебната система

                                               пред Каноните!

 

        Че не са измислени от фанатици

        и бързо рухват,

                            щом им замирише

                                                     на парици...

 

     Навреме се усетих,

                   че всичко ми е

                                    като на филията

                                                        намазано!

      Моля Ви, кажете

                                н е щ о   з а б р а н е н о,

      за да го направя

                                б е з н а к а з а н о...

 

 

     П.П. Без обяснения кой е Соколът и коя е Държавата...

               Соколът си лети, Държавата си крета.

               И се радва на съдба проклета...                      

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно!Твоето не е пародия.Пародия май е държавата...
Предложения
: ??:??