1.08.2016 г., 19:02 ч.

Соларна баня 

  Поезия » Хумористична
976 0 5

Купúх варел. Вапцосах го във черно.
Да сбира топлината – без портфейл.
И стойка му скроих – една модерна
конструкция, сравнима по Айфéл.

 

Бунар, маркуч, Бибо за водна помпа
напълниха ми моята мечта
и вместо да заничам често в Компа –
съседките започнах да чета.

 

Коя от тях ще дойде тука първа
под душ с водата да се разхлади?
Добре. Но нещо май не ми отърва.
А ако тя се съгласи?

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??