Солени сълзи
Морето се пени в очите ми,
а вълните пренасят солени сълзи.
Отливът е отмъкнал мечтите ми
и по бузата капка пълзи.
Търся в прилива нова надежда,
а той ме достига сега.
Лутам се с него и пак ме отвежда
сред пясъчни дюни тъга.
Скитам с вятъра, веещ в лицето,
обляно със солени сълзи.
Виждам вълните бушуват в морето
и знам, че така ме боли...
© Зорница Цветкова Всички права запазени