14.12.2009 г., 14:45 ч.

Соната за пепелник и оркестър 

  Поезия » Еротична
547 0 2

 

 

 

Цигара след цигара, тон след тон,

дим и отрова - съзвучие, сверено с  камертон.

Ноти, петолиния и паузи,

пръсти, пожълтели от катран,

мечти за признания, поклони и аплаузи…

Май време е да проветря.

Не виждам нищо,

опипвам пианото с ръце.

Тъмно е.

По памет се сресвам

и се обличам добре.

Тръгвам.

Отивам направо към сцената на живота…

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??