18.03.2006 г., 22:18 ч.

Сонет 

  Поезия
660 0 5

Ако някога отново с теб се срещнем
ще искам да ти кажа няколко неща.
За това ,че любовта ми бе гореща,
макар че никога не го разбра.
Признавам е виновната съм аз,
направих всичко за да те смутя,
показвах ти студена страст
и успях от пътя да те отклоня.
За минало не съжалявам,знаеш
преследвам цели и градя мечти,
ако след всичко станало не се разкаеш
в достоен мъж си се превърнал ти.

Излиза че след всички патила
добра учителка за тебе съм била.

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • суперррррррррррррр е
  • харесва ми!/6/
  • ХУБАВО Е..
  • хареса ми....
  • мисля да ти основа фенклуб!
    пишеш СТРАШНИ стихотворения, които лично аз чета с най-голямо удоволствие! браво! поздрави!
Предложения
: ??:??