29.06.2011 г., 22:16 ч.

Сонет №23 

  Поезия » Любовна
650 1 1

СОНЕТ № 23

 

 

 

 

                         Прибрах крилете, свих си  знамената.

                         Оттеглих се във хладни планини.

                         В гора красива,  непозната

                         попаднах странно и се възродих.

                         Прегърнах фея със зелен воал.

                         Пречистих се в кристални водопади.

                         На троловете станах, без да искам, крал.

                         Но все по тебе дълго страдах.

                         Явяваха ми се  видения.

                          Погалваше ме със ефирни устни.

                          В градина със ухаещи гардении

                          се гонихме, но те изпуснах.

 

                           Не се увличай във  съмнения,

                                               защото ще ти стане пусто.

 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Драга , редакция! Много пъти се опитвах да публикувам мои стихове, но постоянно на екран излиза следния текст" не можете да изпращате празно произведение!" Ако някой си прави шега - разбирам, но мисля, че се прекалява. fric65
Предложения
: ??:??