30.12.2005 г., 13:12 ч.

Сонет 3 ("Надежда") 

  Поезия
611 0 0

"НАДЕЖДА"

 

Днес съвсем случайно аз научих,

че на тебе скоро ще се любувам

та от сърцето радостта отключих

и със мислите към теб пътувам.

 

Да знаеш, че с любов неописуема,

те очаквам при мене да се върнеш

и на мойта страст ненаказуема,

щом се срещнем – да отвърнеш.

 

Още малко ще трябва да потрая,

докато настъпи прекрасния ден,

на мъките тогаз ще сложа края

 

и на тебе ще остана в плен,

защото щом съм с теб – това е рая,

дори във грехове да бъда потопен.

© Балрог Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??