27.11.2016 г., 21:44 ч.  

Соня Келеведжиева 

  Поезия » Оди и поеми
565 0 3

Винаги влиза усмихната в клас

И отсъствия пише със замах.

Първо за уикенда ще поразпита, 

След това за урока ще ни препита.

Всички отговори с усмивка приема,

А после ще ги включи в някоя поема.

Знанията на учениците си иска да обогати,

За тази кауза сили и време тя не пести.

Вазов и Яворов са ѝ любими

За тях обича да ѝ редиме рими.

И за Шекспир чудно говори,

Да ни запознае с творчеството му всичко ще стори.

 

За нейния безкраен труд ѝ благодарим,

Тя е нашият учител любим.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??