17.11.2014 г., 18:02 ч.

Soulmate 

  Поезия » Любовна
587 0 2

Светлина в душата ми се влива,

чиста и кристална като сълза на самодива,

в очите ѝ на мига се скрива,

а всичко в мен крещи: "Обичам те, любима!"

© Милен Момчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??