Nov 17, 2014, 6:02 PM

Soulmate 

  Poetry » Love
584 0 2

Светлина в душата ми се влива,

чиста и кристална като сълза на самодива,

в очите ѝ на мига се скрива,

а всичко в мен крещи: "Обичам те, любима!"

© Милен Момчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??