22.06.2022 г., 11:02 ч.

Спалня 

  Поезия
226 0 0

Лазя по шията ти с острието.
Харесва ми усещането.
Ти не си виновен за нищо.
Ти просто кротко спиш...

 

и си в ръцете ми.

 

Лазя бавно по шията ти с език.
Искам да усетя вкуса й.
Не, ти за нищо не си виновен.
Ти просто си спиш.

 

тук, в моята спалня.

 

Ти за нищо не си виновен.
Просто си тук и сега.
А аз исках да бъде друг.
Аз не исках да се задоволявам

 

с каквото ми падне.

 

Но ето, че направих точно това.
Сигурно е моя цялата вина.
Сега движа острието по шията ти.
Дано не те събудя...

 

харесва ми вкусът на кръвта.

 

© Ваня Накова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??