11.07.2007 г., 9:38 ч.

СПАСЕНИЕ 

  Поезия
475 0 0
На болката в зловещия й храм
скита моето сърце само,
търсейки опора там
и спасение едно.

Спасение сърцето ми жадува -
смело, но от болка се страхува.
Боля го вече не веднъж
от клетвите на този мъж.

Погреба първата мечта
във горчива самота.
Погреба я в незнаен кът,
където няма го смехът!!!

© Пжжжж Сооооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??