7.08.2009 г., 12:43 ч.

Спасение 

  Поезия » Друга
634 0 2

''Нека роденият по-късно...''

Не гледай назад!
Не гледай назад!
Все по-малко живот ти остава -
струва ли си да го затриеш
в обмисляне на възмездие?
Но гледаш назад.
Гледаш назад.
Обръщането за сбогом
оживява спомена.

И спасение вече няма.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...или се превръщаш в стълб от сол
  • Да, съгласна съм! Назад не се гледа, че ще се удариш в някой стълб.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??