16.08.2007 г., 14:55 ч.

Спасение 

  Поезия
503 0 1

Във лицемерие, в заблуди тежки
вървим през този свят,
ала душите ни човешки
към Бога се стремят!


Послушай ме, ти, друже, от света,
аз нося ти добрата новина:
за теб и мен Исус на кръст умря,
греха ни взе, уми ни със кръвта!


Ти чуваш днес добрата вест,
защото Бог изпрати я до нас.
Пусни я във сърцето си сега -
стани ми брат, стани ми ти сестра!

© Веселина Гълъбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вярата в Бог те прави силен!
    Поздрави, Веси!
Предложения
: ??:??