28.10.2008 г., 8:51 ч.

Спасител 

  Поезия » Хумористична
673 1 8
Спасител

Хей, хей, мила,
зная, че мечтаеш
сред съдбата сива
с принц да се запознаеш.

Хей, хей, мила,
пристигам да те спася,
че душата ми милостива
е кораба с червени платна.

Хей, хей, мила,
бъди търпелива,
под червени платна
пристигам ти на гости,
а в трюма е флага
с череп и кости!

р.s.
А ако папагалът ме предаде,
голям бой ще отнесе,
на кръст ще му разпъна крилата
и ще му оскубя перата,
в раните му ще търкам сол
и ще го пръскам с мухозол!!!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??