11.05.2022 г., 13:06 ч.

Speakeasy 

  Поезия
276 1 2

Кадмиев спомен от нечии устни трептеше по фас от цигара.
Стеснителен поглед се дави на дъно под лед и сухи мечти.
Аромата на порив отречен се слепна с конячната пара,
а циферблата на стената се стопи.
Покапаха минутите на прага
и попиха между тъмните греди.

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??