11 мая 2022 г., 13:06

Speakeasy 

  Поэзия
277 1 2

Кадмиев спомен от нечии устни трептеше по фас от цигара.
Стеснителен поглед се дави на дъно под лед и сухи мечти.
Аромата на порив отречен се слепна с конячната пара,
а циферблата на стената се стопи.
Покапаха минутите на прага
и попиха между тъмните греди.

© Доротея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??