Специално за теб...
Слънчице!...
с цялата ми...
ЛЮБОВ!!!...
Настъпва нощ...
... а с нея раждат се мечти...
... за Теб...
... за Мен...
... за чувства по-красиви...
... и от залез кървавочервен...
Нощта...
... единственият ни свидетел...
... на пламналия огън...
... между нас...
Бездумна съм...
... а чувствата бушуват...
... вътре в мен...
Не съществуват думи...
... с които да опиша...
... Поезията ми безсилна...
... в мен мълчи...
С какво да те сравня...
... с красивата природа...
... по-хубав си...
... от топъл майски ден...
... по-нежен...
... от притихнала вода...
... по-сияен...
... от залеза...
... по-горещ...
... от лавата дори...
ПОЗВОЛИ МИ...
... отдалеч...
... да те ОБИЧАМ...
ПОЗВОЛИ МИ...
... в мислите си...
... ВИНАГИ...
... да съм до ТЕБ...
... ЕДНО СЪРЦЕ...
...ОБРЕЧЕНО НА ТЕБ!!!...
© Даниела Василева Всички права запазени