24.03.2010 г., 22:04 ч.

Специално за теб 

  Поезия » Любовна
1140 1 2

СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ

 

Специално за теб

облякох тази рокля.

Специално за теб

сложих колието.

Искам да ме водиш

там, където

сливат се земята и небето

и щастието не познава правила.

 

Специално за теб

е това червило.

 Специално за теб

е този парфюм.

Води ме там,

където и наум

обич да си пожелаем

сбъдва се.

 

За теб специално

приготвих кафето.

За теб специално

душата си ще съблека.

Може да звучи нахално,

но за теб специално

всичко правя...

Поведи ме натам, където

ще сме само ТИ и АЗ

и само Господ с нас

щастието ни ще благославя.

 

За теб специално се усмихвам.

За теб, специално.

За мен специално само искам

                                                       да ме обичаш безкрайно.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??