9.02.2010 г., 13:28 ч.

Спектакъл 

  Поезия » Друга
613 0 0

Мракът ни обзе

и сцената е тъмна.

Студ...

Тишината ни обгърна.

 

 

Блясък от прожектор...

Завесата се вдига

и всичко по сценарий

с режисьор във всеки ъгъл.

 

 

Изпотени актьори,

познати вече роли.

Публиката липсва.

Защо ли!?

 

Краят наближава...

Неочаквана развръзка,

всичко свършва рязко.

Завесата се спуска.

 

Край! Приключи този АД...

НЕ!!! Антракт...

 

© Иван Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??