19.10.2007 г., 0:33 ч.

Спирал си вече във мойто сърце 

  Поезия
717 0 13
 

Как тихо угасва нощта!

Часовете се нижат и бързат безумно.

Тебе те няма.

Не дойде.

Не посмя.

Тъй ни е писано, тъй е разумно!


Да, и разумно е също небето да плаче,

звездите да падат,

да няма луна...

Разумно е, казваш, да плаче сираче?!

Логично е значи да бъда сама?!


И поредната нощ безлюбовна...

Обеща ми да дойдеш, уви, не дойде...

Часовете се нижат със сила огромна...

Така ни е писано!

Вече си спирал във мойто сърце...

© Дани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??