1.12.2006 г., 22:16 ч.

СПИРАЛАТА 

  Поезия
593 0 3

“ ... началото или пък края ...” 

Всяко начало е край,

всеки край е начало

и така урок след урок

до безкрая на тая спирала...

ВЕЧНОСТ

Избор какъв?!

“Избирам” безкрая.

© Даша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??