29.08.2007 г., 0:08 ч.

Споделено 

  Поезия
523 0 0

НЯМА  ДА  ТЕ  ТЪРСЯ, НЯМА  ДА  ТЕ  ВИКАМ -

НЕПОВИКАН  ТИ  ЩЕ  ИДВАШ  В  МИСЛИТЕ  МИ...

НЯМА  ДА  ИЗВИКАМ "ОСТАНИ" КОГАТО  ТРЪГНЕШ

И  ОСТАВИШ  СПОМЕНИ,  ИЗГАРЯЩИ  СЪРЦЕТО  МИ...

БЕЗ  ДА  ТЪРСЯ, БЕЗ  ДА ПИТАМ -

ЗНАМ, ЧЕ  АЗ  СЪМ  В  ТЕБ  И  ТИ  СИ  В  МЕНЕ -

ЗНАМ, ЧЕ  МЕ  ЖЕЛАЕШ  И  ПРИВЛИЧАШ -

ОСТАНАЛОТО  Е  БЕЗ  ЗНАЧЕНИЕ...

И  УСЕЩАМ  ТЕ - МОЯТА  ДРУГА  ПОЛОВИНА,

С  КОЯТО  СЕ  ЧУВСТВАМ  ЦЯЛА -

АЗ - ТВОЯТА  ДИВОСТ  И  ЛУДОСТ -

ТВОЯТА  НЕЖНА  ЛЮБИМА  БЯЛА...

© Цветелина Дианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??