14.12.2010 г., 12:57 ч.

Споделено 

  Поезия » Философска
730 0 1

Как да ти кажа какво ми тежи,

като по-тежко е от думите?

Върху плещите ми все още има място

за болката и на другите - ЗНАЧИ ЖИВА СЪМ!

 

Веднъж на триста милиарда години си кажи

какво ти тежи и забрави предразсъдъците!

След това, пречистен за миг, отново тръгни!

С добро стопи ледниците в душите на тъжните!

© Петя Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако има повече такива живи хора Планетата ще живее по-добре!И ние на нея!
Предложения
: ??:??