7.11.2012 г., 22:55 ч.

Споделено 

  Поезия » Друга
457 0 6

 

                     

                             Споделено

 

                             Стиховете може би написах.

                             Градинката си подредих.

                             ...

                             После къщата потоп я влече.

                             Дървото си посечено открих...

                             Най-скъпите звезди са горе вече,

                             а аз трупам със годините инат...

                             И всеки божи ден

                             благославям

                             враговете си,

                             защото

                             най-силно вярвали са в мен...

 

 

                                                                           07.11.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??