17.08.2016 г., 21:29 ч.

Споделям те 

  Поезия » Философска
283 0 1

Споделям те

 

Споделям те.
От себе си навън.
Заключих те,
преди много отминали години.

 

Слушам песен,
в полунощ, без сън.
Мисля те,
кажи, че си добре...

 

Пускам те, отвън,
отвъд себе си.
Мелодия и гласове,
съчетани в песен.

 

Тиха, приглушена -
като душата в мен.
А твоята как е?
Спи ли добре?

 

Лостът махам,
без катинар оставаш.
Споделям те извън мен.
Там вече нищо не задържам.

© А.А. Всички права запазени

https://www.youtube.com/watch?v=GGGVNq2sJ_k

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??