Споделям те
Споделям те.
От себе си навън.
Заключих те,
преди много отминали години.
Слушам песен,
в полунощ, без сън.
Мисля те,
кажи, че си добре...
Пускам те, отвън,
отвъд себе си.
Мелодия и гласове,
съчетани в песен.
Тиха, приглушена -
като душата в мен.
А твоята как е?
Спи ли добре?
Лостът махам,
без катинар оставаш.
Споделям те извън мен.
Там вече нищо не задържам.
© А.А. All rights reserved.