9.02.2008 г., 18:22 ч.

Спомен 

  Поезия
1133 0 8
          Спомен

Поглед... Плах,
парещ кожата...
Докосване.
Случайно...
Търсиш... очите ми.
Ослепяха...
Навсякъде виждат... Твоите.
Убийство... С устни...
Отрова.
Помня вкуса...
Ще пия!
Страха си обесих...
Свикнах.
Нося те в себе си.
Спомен... Далечен...
Истински.
Разнищваш ме...
И... Отвътре съм същата!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??