2.05.2009 г., 9:17 ч.

Спомен 

  Поезия » Друга
958 0 30

Изгорих последните мостове -

кула пепелна си построих.

Разпиля се призрачният спомен

и пое към хоризонта тих...

Сбра полека облачните тайни,

шепнещи във всяка капка дъжд.

Напои с илюзия реална

себе си. И стана вездесъщ...

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??