2 may 2009, 9:17

Спомен 

  Poesía » Otra
957 0 30

Изгорих последните мостове -

кула пепелна си построих.

Разпиля се призрачният спомен

и пое към хоризонта тих...

Сбра полека облачните тайни,

шепнещи във всяка капка дъжд.

Напои с илюзия реална

себе си. И стана вездесъщ...

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??