14.10.2008 г., 18:21 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
478 0 0
Вече не си спомням лицето ти,
но още те има в сърцето ми,
любовта, възникнала като на шега,
още я има и досега.

Един ден ти си замина
и целият ми живот се срина,
остави ме съвсем сама,
остави ме в мъка и тъга.

Спомените с годините избледняват,
но тези с теб ще останат,
защото сърцето не ще забрави
на кого половината си остави.

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??