14 oct 2008, 18:21

Спомен 

  Poesía » De amor
480 0 0
Вече не си спомням лицето ти,
но още те има в сърцето ми,
любовта, възникнала като на шега,
още я има и досега.

Един ден ти си замина
и целият ми живот се срина,
остави ме съвсем сама,
остави ме в мъка и тъга.

Спомените с годините избледняват,
но тези с теб ще останат,
защото сърцето не ще забрави
на кого половината си остави.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??