16.01.2006 г., 23:06 ч.

Спомен 

  Поезия
1049 0 0

СПОМЕН

Седим си ние двама
със таз капризна дама
на пейка край морето
увиснало над нас небето.


Блъскат се вълни
в сивите скали
Слънцето с усмивка
те дарява със милувка.

За тези времена си спомням
в които бях и глух и ням
от твоята любов прекрасна
от твоята усмивка ясна.

© Иван Кирчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??