20.02.2016 г., 22:27 ч.

Спомен 

  Поезия » Друга
557 0 10

Знаеш ли..,,балонът се надува",

играхме някога като деца..

и спука се на колелото гума,

веригата е паднала в калта...

Успяхме ли да преброим звездите,

светулките да пуснем през нощта?

Успяхме ли да съхраним мечтите..

или рециклирахме ги до една?

Успяхме ли да литнем в небесата,

да нарисуваме дъга със тебешир..?

Превърнаха ли се апашите в стражари?

Запазихме ли този детски спомен мил?

 

© Нони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??