Сякаш някой със взлом или с нежен погром
струна дръпна, дори не попита.
Щур акорд зазвъня, после в миг онемя...
Само ехото нотите сплита.
Не разбрах и къде съм в тази луднала песен.
Май във припева плахо се скрих.
Но все още наднича това първо " Обичам! "
иззад спомени, вплетени в стих.
© Калина калина Всички права запазени