26 нояб. 2017 г., 07:54

Спомен 

  Поэзия » Любовная
492 1 2

Сякаш някой със взлом или с нежен погром

струна дръпна, дори не попита.

Щур акорд зазвъня, после в миг онемя...

Само ехото нотите сплита.

Не разбрах и къде съм в тази луднала песен.

Май във припева плахо се скрих.

Но все още наднича това първо " Обичам! "

иззад спомени, вплетени в стих.

© Калина калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??