12.10.2018 г., 11:00 ч.  

Спомен 

  Поезия » Авторска песен
735 1 2

Коняк. Изгаснала цигара.

И малка стая – в черен дим.

Позната песен на китара

ми връща мислите към теб.

 

Сега не искам да си истина,

 не искам да те знам дори.

От миналото – само болка!

Но пак сърцето ми гори.

 

Любов и слънчеви мечти

 – един изгубен свят огромен!

Жена със огнени очи

 у мен навява тъжен спомен.

© Николай Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??