23.11.2006 г., 20:39 ч.

"Спомен" 

  Поезия
581 0 5


Пиша за спомена
Единствения ми останал жив
Искам да пиша за самотата му
Която го прави красив

Чух последите му думи
Май каза: "Не плачи!"
Остана бездна помежду ни
И празнота във моите очи

Искам да ви разкажа за спомена
Онзи
С който всъщност съм била щастлива
Онзи спомен
Изсвирил вярно последните си тонове
Повтаряйки ми колко съм красива

Искам да пиша за спомена -
Единственият ми останал жив
Да споделя със него самотата си
Да го попитам: "Беше ли щастлив?"

20.10.2006 15:07
На Десислав

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??