13.01.2017 г., 17:00 ч.

Спомен от морето 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
550 1 0

Едни кафяви очи и топла усмивка.

Нежна прегръдка, сладка целувка.

Две протегнати ръце с думите: "Обичам те"!

Ах, това море, името му жена е...

© Мария Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??