6.10.2004 г., 15:51 ч.

Спомен за далечно лято 

  Поезия
995 0 1
Обичам те дори да го отричам,
обичам те дори да ме боли,
ведньж в живота си обичам
и мойта обич жинаги ще бьдеш ти!

Обичам те макар и само като спомен,
разплакващ страдащи очи,
обичам те дори да си далече,
обичам те дори и от това по-силно да боли!

Проплаква в мен душата,
че пак прегращам мьлчешком.
Спомена за едно далечно лято
усмихващо ми се през есента!

© Соня Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??