1.12.2009 г., 13:51 ч.

Спомен за феята 

  Поезия » Друга
506 0 5


Вярвам в живота!
 ... защото е толкова хубав...

Шайия Лайт-Феята на любовта

 



Не те познавах. Като си отиде,
един приятел твой ни запозна.
Поисках със очите си да видя
каква е тази слънчева жена -

за нея с толкова добро говори,
за нея мисли всеки земен миг.
А ти премина в оня свят отгоре,
като опазил поста си войник.

Такава топлина, такава обич,
такава жажда в тебе за живот.
Не е възможно да отиде в гроба
една жена, наречена любов.

Докоснах се до теб. И пак навярно
последните ти думи ще чета..
Една жена с усмивка лъчезарна
отишла си е вече от света.

Приятелите ти за тебе плачат,
пред паметта ти свели са глави.
Там някъде, във зоната на здрача,
разяждащата болка не боли.

 

30.11.09

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??