16.01.2015 г., 7:42 ч.

Спомен за Теб 

  Поезия » Друга
299 0 0

Спомен за Теб

 

Прелетя като вихрушка

през живота свой,

отлетя от него,

стана наш герой...

 

Времето минава

бързо като миг,

споменът остава

като силен вик...

 

Ти си там далече,

но си и със нас,

няма да забравя

твоя весел глас...

 

Пак седиш до мене,

учиш ме дори,

трудно те разбирам,

много ни боли...

 

Ти ни бе опора,

нашата скала,

за да оцелеем,

във света - мечта...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??