11.12.2008 г., 13:29 ч.

Спомени 

  Поезия » Друга
531 0 1
Спомени

Потънал в спомени от моите години,
какво посях назад в угарта?
Семената ли изядоха ги някакви гадини,
дали не дадох ви пък капка доброта.

Аз знам, че сипят се по мен обвинения,
че винаги съм бил студен с вас.
Но тъй живота е устроен - с приключения,
далеч съм аз - не чувам детския ви глас.

Годините, те болката лекуват,
раните дълбоки все някак ще зарастат.
Отворих аз сърцето си широко вече,
спомените от живота ще оставя в годините далече.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Васе, дано забравиш тежките спомени, колкото може по-скоро и дано вече бъдеш щастлив и усмихнат!
    Няма нищо по-хубаво от една усмивка!
    Поздрав друже и успех!
Предложения
: ??:??