7.12.2008 г., 18:26 ч.

Спомени 

  Поезия » Друга
866 0 3

Захвърлени спомени

за  хора в пространството,

за срещи  забравени,

за думи не казани.

 

Захвърлени спомени

за секс без покритие,

за сълзи безсмислени,

за разпилени истини.

 

Захвърлени спомени,

захвърлени мигове,

 неоценени жестове

и подигравка с времето.

 

Захвърлени спомени,

захвърлени спомени.

Тъй страстно събирани,

тъй безразлично забравени.

 

© Ванеска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??