14.04.2011 г., 0:48 ч.

Спомени 

  Поезия
509 0 0

И всичко свърши бързо,

отминаха бленуваните дни

и само споменът стои

и топли в нас завинаги.

 

И чакаш лятото горещо

нови спомени да донесе,

но имаш ли търпение,

то бързо ще дойде.

© Петя Лефтерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??